di. 29 oktober 2019 t/m di. 26 november 2019

Crash Course Cultureel Ondernemerschap


Dit najaar vindt opnieuw de Crash Course Cultureel Ondernemerschap plaats.


Tijdens deze crash course ontvang je concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën. Je werkt aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor je organisatie. De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector. De modules worden versterkt door casussen uit de praktijk. In het najaar zal bijvoorbeeld Job Noordhof aanwezig zijn bij de module Marketing. Hij is hoofd Marketing, communicatie en verkoop bij het Concertgebouw en daarvoor hoofd marketing bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Cursusdata zijn: 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november. Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten). De training wordt georganiseerd door binoq atana i.s.m. Cultuur-Ondernemen. Meer informatie vindt je hier.

Inschrijvingen vóór 1 september ontvangen een vroegboekkorting van €80,-. Inschrijven kan via info@binoq.nl
Foto: Maurice Hermans
Foto: Maurice Hermans

Muziekcurator worden? ArtEZ biedt een nieuwe cursus op Masterniveau: Curatorial Practices in Music. De cursus is bedoeld voor creatieve componisten, musici en programmeurs in alle genres die, na een aantal jaren in de muziekpraktijk, het potentieel van muziek willen onderzoeken en hun professionele praktijk willen verdiepen vanuit de actuele maatschappelijke context.

Het Fonds Podiumkunsten organiseert drie bijeenkomsten op 20, 21 en 24 juni 2019 van 10.00 tot 14.00uur. Tijdens de bijeenkomsten presenteren wij op hoofdlijnen de koers van het Fonds voor de periode 2021-2024. In het bijzonder zullen wij daarbij stilstaan bij de (voorlopige uitgangspunten van de) meerjarige regeling.

agenda 27 mei '19

SPOT-LIVE 2019

Foto: Anthony Donkers
Foto: Anthony Donkers
Foto: Henk Rougoor
Foto: Henk Rougoor

Het Fonds Podiumkunsten en DutchCulture nodigen vertegenwoordigers uit de (podium)kunsten uit deel te nemen aan een bijeenkomst over artistieke vrijheid in het buitenland.

meer