Crash Course Cultureel Ondernemerschap


29 oktober 2019 t/m 26 november 2019

Dit najaar vindt opnieuw de Crash Course Cultureel Ondernemerschap plaats.


Tijdens deze crash course ontvang je concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën. Je werkt aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor je organisatie. De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector. De modules worden versterkt door casussen uit de praktijk. In het najaar zal bijvoorbeeld Job Noordhof aanwezig zijn bij de module Marketing. Hij is hoofd Marketing, communicatie en verkoop bij het Concertgebouw en daarvoor hoofd marketing bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Cursusdata zijn: 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november. Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten). De training wordt georganiseerd door binoq atana i.s.m. Cultuur-Ondernemen. Meer informatie vindt je hier.

Inschrijvingen vóór 1 september ontvangen een vroegboekkorting van €80,-. Inschrijven kan via info@binoq.nl
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer