Uitnodiging tweede bijeenkomst nieuwe regelingen Fonds Podiumkunsten

07 juni 2010
Fonds Podiumkunsten organiseert een tweetal bijeenkomsten voor aanvragers, relaties en geïnteresseerden over de invulling van een aantal nieuwe regelingen en beleidslijnen voor de periode 2011-2012. De eerste bijeenkomst, die plaatsvindt op maandag 14 juni in Utrecht, is reeds vol, maar u kunt zich nog wel aanmelden voor woensdag 16 juni van 14.00 tot 18.00 uur in de Dr. Anton Philipszaal/Lucent Danstheater (inloop 13.30 uur in foyer Lucent). Tijdens deze dag wisselen we graag van gedachten met u over deze regelingen. We sluiten de dag af met een borrel.
Na een grondige evaluatie van alle projectenregelingen, zijn wij hard aan het werk om een aantal nieuwe regelingen en beleidslijnen voor de periode 2011-2012 beter te laten aansluiten op de praktijk. Dat betekent vooral: een aanzienlijke vereenvoudiging van de regelingen, meer verbindingen tussen ‘aanbod’ en ‘afname’ en een stimulans voor de kunst van het programmeren. Regelingen die nu niet goed werken, vormen we om naar subsidie-instrumenten die hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen.

Tijdens de bijeenkomst in Den Haag vertellen wij u meer over de evaluatie van de projectenregelingen, krijgt u specifieke informatie over de uitgangspunten van de nieuwe regelingen per discipline en is er voldoende ruimte om de vragen te stellen die bij u leven. Het doel van deze dag is om suggesties van u te krijgen die we kunnen meenemen in het uiteindelijk vaststellen van de nieuwe regelingen. De middag staat onder leiding van Ruben Maes.

We hopen u te mogen verwelkomen op 16 juni. De zaalcapaciteit is beperkt. We verzoeken u daarom vriendelijk zich voor vrijdag 11 juni a.s aan te melden op podiumkunsten2@fondspodiumkunsten.nl.

Na de bevestiging van uw aanmelding ontvangt u voor de bijeenkomst nadere informatie over het programma.
nws.42.dr_anton_philipszaal_lucent_danstheater_4_richard_hilgeman.webp
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz