Uitnodiging bijeenkomst over nieuwe regelingen Fonds Podiumkunsten

20 mei 2010
Fonds Podiumkunsten nodigt al haar aanvragers, relaties en geïnteresseerden uit om op maandag 14 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Stadsschouwburg Utrecht met ons van gedachten te wisselen over de invulling van een aantal nieuwe regelingen en beleidslijnen voor de periode 2011-2012.
Na een grondige evaluatie van alle projectenregelingen, zijn wij hard aan het werk om een aantal nieuwe regelingen en beleidslijnen voor de periode 2011-2012 beter te laten aansluiten op de praktijk. Dat betekent vooral: een aanzienlijke vereenvoudiging van de regelingen, meer verbindingen tussen ‘aanbod’ en ‘afname’ en een stimulans voor de kunst van het programmeren. Regelingen die nu niet goed werken, vormen we om naar subsidie-instrumenten die hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen.

Tijdens de bijeenkomst in Utrecht vertellen wij u meer over de evaluatie van de projectenregelingen, krijgt u specifieke informatie over de uitgangspunten van de nieuwe regelingen per discipline en is er voldoende ruimte om de vragen te stellen die bij u leven. Het doel van deze dag is om suggesties van u te krijgen die we kunnen meenemen in het uiteindelijk vaststellen van de nieuwe regelingen. De middag staat onder leiding van Ruben Maes.

We hopen u te mogen verwelkomen op 14 juni. De zaalcapaciteit is beperkt. We verzoeken u daarom vriendelijk zich voor donderdag 3 juni a.s aan te melden op podiumkunsten@fondspodiumkunsten.nl.

Na de bevestiging van uw aanmelding ontvangt u een week voor de bijeenkomst nadere informatie over het programma.
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz