‘De meerderheid van de instellingen en overheden heeft waardering voor de enorme klus die het Fonds Podiumkunsten heeft geklaard. Instellingen, die eerder huiverig waren voor statusverlies bij subsidie door het Fonds, zien inmiddels de voordelen.’

De meerderheid van de instellingen en overheden heeft waardering voor de enorme klus die het Fonds Podiumkunsten heeft geklaard. Instellingen, die eerder huiverig waren voor statusverlies bij subsidie door het Fonds, zien inmiddels de voordelen.

Foto: Corinne de Korver
Foto: Corinne de Korver
Foto: Erwin Olaf
Foto: Erwin Olaf

Tekstschrijver en journalist Ellen Segeren heeft de Wildcard gewonnen en neemt daarmee deel aan het paneldebat van Operatie Muziektheater dat vrijdag 28 mei plaatsvindt in het Rotterdamse Nieuwe Luxortheater met als thema ‘Nieuwe Horizonten’ in opera en muziektheater.

Fonds Podiumkunsten nodigt al haar aanvragers, relaties en geïnteresseerden uit om op maandag 14 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Stadsschouwburg Utrecht met ons van gedachten te wisselen over de invulling van een aantal nieuwe regelingen en beleidslijnen voor de periode 2011-2012.

Ties Mellema, foto: Cynthia van Elk
Ties Mellema, foto: Cynthia van Elk
Foto: Christopher Rayan
Foto: Christopher Rayan