Medewerkers regeling KulturA naar de Nederlandse Antillen

04 mei 2011
Van 13 tot 23 mei zijn zes medewerkers van de Regeling KulturA aanwezig op verschillende eilanden van de Nederlandse Antillen.
Op Sint Maarten en Aruba vinden symposia plaats over cultuurbeleid, financieringsmodellen en andere onderwerpen. Daarnaast zijn de medewerkers beschikbaar om concrete plannen door te spreken waarvoor ondersteuning gezocht wordt.

De zes medewerkers zijn: Joost Vrieler (Mondriaan Stichting), Mayke Jongsma (Fonds BKVB), Julia Terlunen (Fonds voor Cultuurparticipatie), Pieter Zeeman (Fonds Podiumkunsten), Suzanne Meeuwissen en Ronald Bos (beiden van het Letterenfonds). Zij bezoeken vijf van de zes eilanden.

Het precieze reisschema is:
13 mei: Sint Eustatius
13-15 mei: Sint Maarten
16-18 mei: Aruba
18-21 mei: Curaçao
21-23 mei: Bonaire

KulturA ondersteunt projecten die de culturele infrastructuur op alle zes de Nederlandse Caribische eilanden en de (internationale) uitwisseling versterken. Ook projecten die de uitwisseling tussen de eilanden en Nederland bevorderen en projecten die de internationale positie van de eilanden in de Caribische regio versterken kunnen worden ondersteund.

KulturA is een samenwerking van de Mondriaan Stichting, het Fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst, het Fonds Podiumkunsten, het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Nederlands Letterenfonds. KulturA is een aanvulling op de reguliere ondersteuningsmogelijkheden van de vijf fondsen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Joost Vrieler (j.vrieler@mondriaanfoundation.nl) of via info@mondriaanfoundation.nl.

De regeling heeft ook een eigen website en een wordpress .
nws.163.kultura.webp
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz