Kom speeddaten met Fonds Podiumkunsten tijdens Eurosonic-Noorderslag

18 december 2012
Op vrijdag 11 januari kunt u tijdens Eurosonic-Noorderslag speeddaten met het Fonds Podiumkunsten. Het Fonds heeft diverse subsidiemogelijkheden voor podia en festivals. Ook bands, solo-muzikanten en DJ’s kunnen bij het Fonds een bijdrage aanvragen voor projecten en buitenlandse tournees. Daarnaast heeft het Fonds Podiumkunsten voor 2013 een aantal nieuwe subsidies; een subsidie voor nieuwe makers en twee nieuwe subsidies op het gebied van internationalisering: de subsidie collectieve internationale promotie en een subsidie voor presentaties in het buitenland vanaf halverwege volgend jaar aan te vragen door buitenlandse podia en festivals. Wilt u daar meer over weten? Kom dan langs voor een speeddate!
De speeddates vinden plaats in de kelder van de Oosterpoort in C6: BRL en duren 15 minuten. Het Fonds is van 12 tot 17 uur doorlopend beschikbaar, zowel tijdens de seminars als in de pauzes. Wilt u van te voren alvast een afspraak voor een speeddate maken? Schrijf u dan tot uiterlijk 9 januari 2013 in via: m.voort@fondspodiumkunsten.nl. Graag even vermelden over welke onderwerpen u meer informatie wilt hebben zodat we u kunnen matchen met de juiste date.

Ook wanneer u al subsidie van het Fonds ontvangt bent u van harte welkom om vragen te stellen of om eens persoonlijk kennis te maken.

Eurosonic-Noordeslag vindt van 9 t/m 12 januari 2013 plaats in de Oosterpoort in Groningen. Een showcase-festival voor Europese muziek waar de meest actuele en veelbelovende acts de kans krijgen zich aan een publiek van muziekliefhebbers en internationale professionals te presenteren. Het event bestaat uit een muziekconferentie en twee festivals.
festival.eurosonic-noorderslag.nl
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz