Incubate organiseert conferentie rond Do-It-Yourself

03 augustus 2011
Het multidisciplinaire festival Incubate in Tilburg organiseert op 16 september de DIY Conference.
De conferentie toont de ontwikkeling en ethiek van DIY cultuur door middel van lezingen, interviews, film, panels en stands. Vooraanstaande sprekers en artiesten binnen de DIY cultuur, zoals Michael Azerrad, Bill Drummond en Steve Ignorant nemen deel aan het programma. Met het Pay What You Want-principe kunnen bezoekers zelf bepalen wat zij de conferentie waard vinden.

Meer informatie over de Incubate DIY Conference is te vinden op incubate-innovation.org De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en Hivos Cultuurfonds.

Incubate is een festival voor independent culture. Het heeft een breed programma met veel muziek, beeldende kunst, debat, film en hedendaagse dans. Gedreven door artistieke vernieuwing brengt Incubate meer dan 200 culturele voorlopers. Zij presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat.

Incubate vindt plaats van 12 tot en met 18 september 2011 in en rondom Tilburg. Zie voor meer informatie over het festival de website incubate.org
nws.191.diyconference.webp
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz