Draag bij aan programma conferentie Cultuur in Beeld 2013

27 augustus 2013
nws.381.cultuurinbeeld2013.webp

Op maandag 25 november organiseert het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap voor de derde keer de jaarlijkse Conferentie Cultuur in Beeld. Met dit jaar als thema: De kracht van cultuur. Net als voorgaande jaren, kunnen deelnemers een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van de inhoud. Heeft u ideeën over relevante onderwerpen en sprekers, dan is uw inbreng meer dan welkom. Op deze manier sluit de inhoud van het programma naadloos aan bij uw wensen en vragen.
De cultuursector is een nieuwe fase ingegaan. Maatschappelijke en economische veranderingen zorgen voor een nieuwe relatie tussen kunst, cultuur en samenleving. Er is een groeiende behoefte aan onverwachte samenwerkingsverbanden, nieuwe perspectieven en creativiteit van autonome denkers om hieraan richting te geven. Ook de verhouding tussen cultuursector en overheid is veranderd. Dit brengt uitdagingen maar ook nieuwe kansen met zich mee. Uitgaan van eigen kracht is voor de cultuursector hierbij het motto. De kracht van cultuur is de motor van verandering.

Conferentie Cultuur in Beeld 2013: 25 november in de Fabrique in Utrecht. Kijk voor meer informatie, inschrijven en aandragen van ideeën op cultuurinbeeld.com
Voorstellen kunnen ingediend worden tot dinsdag 17 september.
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz