9 september informatiemiddag Leiderschap in Cultuur

03 september 2013
Leiderschap in Cultuur (LinC) is een leerprogramma voor en door (potentiële) leiders in de culturele sector. Het is voortgekomen uit een gezamenlijke ambitie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de sector zelf om te investeren in leiderschap, ondernemerschap en nieuwe verbindingen en zo te werken aan een vitale en financieel gezonde culturele sector. Het wordt uitgevoerd door de Universiteit Utrecht (USBO) en Kennisland in samenwerking met HKU en Coaching in de Cultuur.
Het programma start begin november 2013, aanmelden kan nog tot en met 13 september via www.leiderschapincultuur.nl . Daar vindt u ook uitgebreide informatie over LinC.

Op maandag 9 september is er een open informatiemiddag waar iedereen die geïnteresseerd is in het programma kan kennismaken met de makers, docenten en begeleiders. Zij zullen alle mogelijke vragen beantwoorden, maar ook goed luisteren naar feedback en ideeën uit de zaal.

We nodigen daarom iedereen uit om naar de informatiebijeenkomst te komen. Deze vindt plaats op het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht, Bijlhouwerstraat 6 in Utrecht. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar info@leiderschapincultuur.nl.
Neem voor meer informatie contact op via info@leiderschapincultuur.nl of bel naar 030-253 8101 (USBO).

Bekijk de brochure van Leiderschap in Cultuur (PDF)
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz