2 november: informatiebijeenkomst nieuwe regeling Meerjarige Activiteitensubsidie

21 september 2011
Het Fonds Podiumkunsten organiseert op woensdag 2 november aanstaande in De Doelen te Rotterdam een informatiebijeenkomst over de nieuwe regeling Meerjarige Activiteitensubsidie.
Zoals u weet verdwijnt de huidige 4-jarige subsidieregeling van het Fonds Podiumkunsten. Het Fonds is door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap gevraagd een nieuwe meerjarige subsidieregeling te maken die de oude regeling vanaf januari 2013 vervangt. Tijdens de bijeenkomst lichten we de uitgangspunten en de regeling zelf toe. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar wij vragen u deze middag alvast in uw agenda te zetten.

De bijeenkomst is vooral bedoeld voor podiumkunstinstellingen die in de Basisinfrastructuur zitten en instellingen die vier- of tweejarige subsidie van het Fonds Podiumkunsten krijgen. 's Ochtends organiseert het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap een bijeenkomst voor alle instellingen die nu in de Basisinfrastructuur zitten. Deze bijeenkomst zal ook in de Doelen plaats vinden.

Programma
woensdag 2 november 2011
13.30 uur tot 16.30 uur + aansluitend borrel
De Doelen, ingang Kruisplein, Rotterdam

Heeft u zich aangemeld en komt u toch niet? Dan stellen wij het op prijs als u zich afmeldt via communicatie@fondspodiumkunsten.nl
Foto: ©Doriene Marselje
Foto: ©Doriene Marselje
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
Beeld: ©RG-vc via Getty Images
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
2P-project Anywhere The Wind Blows | Foto: © Peter Lodder
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz
Van Doesburghuis | Foto: © Johannes Schwartz