mijn fonds


Om subsidie aan te vragen heb je een login voor Mijn Fonds nodig. Je kunt een login aanvragen door een van de onderstaande formulieren in te vullen. Wil je als individu én als organisatie subsidie aanvragen? Dan heb je twee aparte inlogcodes nodig.

De verwerking van een inlogcode neemt minimaal een werkdag in beslag.

Aanvragen als individu


Vraag je als privépersoon subsidie aan en wil je het subsidie ontvangen op een privérekening die op jouw naam staat? Kies dan het formulier voor een individu.

Aanvragen als organisatie


Vraag je subsidie aan voor of namens een organisatie en wil je het subsidie ontvangen op een zakelijke rekening op naam van je organisatie? Kies dan het formulier voor een organisatie. Je wordt daarmee direct de hoofdcontactpersoon.

De eisen die aan organisaties gesteld worden verschillen per subsidieregeling. Sommige regelingen kunnen bijvoorbeeld worden aangevraagd door eenmanszaken, terwijl anderen rechtspersoonlijkheid vereisen. Meer informatie hierover vind je op de desbetreffende regelingpagina.

Gegevens wijzigen


Heb je al een login voor Mijn Fonds, maar wil je je gegevens wijzigen? Gebruik dan de formulieren hieronder.


Contact


Bij vragen over het indienen van een subsidieaanvraag kun je ons mailen via info@fondspodiumkunsten.nl. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 070-7072700 (maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00 uur).