Focusgroepen meerjarige regeling van start

12 maart 2019
Het Fonds Podiumkunsten gaat de komende maanden met aanvragers in gesprek over de nieuwe meerjarige regeling voor de periode 2021-2024. Er zijn daarvoor drie focusgroepen samengesteld. Hieraan nemen zowel bestaande als nieuwe aanvragers deel. Het Fonds wil hun input gebruiken bij het vaststellen van de kaders voor de meerjarige subsidies in de komende beleidsperiode.
Wie zitten er in de focusgroepen?
De samenstelling van de focusgroepen is bijna afgerond. Deze wordt op onze website gepubliceerd. In alle focusgroepen is een breed scala van aanvragers vertegenwoordigd, zodat heel verschillende profielen, werkwijzen en speelpraktijken aan tafel zitten. De focusgroepen komen naar verwachting drie keer bij elkaar. Na afloop van elke bijeenkomst verschijnt er een verslag op de website.

Vanwege de vele reacties op de eerdere oproep om mee te denken, organiseert het Fonds ook nog een aparte 'meedenk'-bijeenkomst voor nieuwe aanvragers. Zo hopen we zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van de ervaringen en meningen van zoveel mogelijk betrokkenen. De meerjarige regeling zal begin november officieel worden bekendgemaakt.
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen