di. 7 mei 2019 t/m di. 4 juni 2019

Crash Course Cultureel Ondernemerschap 2019


In mei organiseren binoq atana en Cultuur+Ondernemen opnieuw de Crash Course Cultureel Ondernemerschap. Tijdens deze training ontvangt u concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën.


Tijdens de crash course werkt u aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor uw organisatie.

Doelgroep
De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector.

Data
Cursusdata zijn: 7, 14, 21 en 28 mei en 4 juni 2019. Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten).

Meer weten?
Meer informatie vind u op de website van binoq atana . Inschrijven kan via info@binoq.nl .
Foto: Henk Rougoor
Foto: Henk Rougoor
Foto: Maurice Hermans
Foto: Maurice Hermans

Muziekcurator worden? ArtEZ biedt een nieuwe cursus op Masterniveau: Curatorial Practices in Music. De cursus is bedoeld voor creatieve componisten, musici en programmeurs in alle genres die, na een aantal jaren in de muziekpraktijk, het potentieel van muziek willen onderzoeken en hun professionele praktijk willen verdiepen vanuit de actuele maatschappelijke context.

Het Fonds Podiumkunsten organiseert drie bijeenkomsten op 20, 21 en 24 juni 2019 van 10.00 tot 14.00uur. Tijdens de bijeenkomsten presenteren wij op hoofdlijnen de koers van het Fonds voor de periode 2021-2024. In het bijzonder zullen wij daarbij stilstaan bij de (voorlopige uitgangspunten van de) meerjarige regeling.

agenda 27 mei '19

SPOT-LIVE 2019

Foto: Anthony Donkers
Foto: Anthony Donkers
Foto: Henk Rougoor
Foto: Henk Rougoor

Het Fonds Podiumkunsten en DutchCulture nodigen vertegenwoordigers uit de (podium)kunsten uit deel te nemen aan een bijeenkomst over artistieke vrijheid in het buitenland.

meer