Crash Course Cultureel Ondernemerschap 2019


7 mei 2019 t/m 4 juni 2019

In mei organiseren binoq atana en Cultuur+Ondernemen opnieuw de Crash Course Cultureel Ondernemerschap. Tijdens deze training ontvangt u concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën.


Tijdens de crash course werkt u aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor uw organisatie.

Doelgroep
De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector.

Data
Cursusdata zijn: 7, 14, 21 en 28 mei en 4 juni 2019. Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten).

Meer weten?
Meer informatie vind u op de website van binoq atana . Inschrijven kan via [mailto:info@binoq.nl info@binoq.nl].
Foto: Henk Rougoor
Foto: Henk Rougoor
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer