NL / EN

externe selectiecommissie

De leden van de externe selectiecommissie adviseren de Raad van Bestuur bij de benoeming van commissieleden voor de adviseurspool.

Touria Meliani
Touria Meliani is sinds 1 januari 2014 directeur van de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Daarvoor was ze directielid, creatief producent en deel van het managementteam van de Tolhuistuin. Ook is ze één van de oprichters van IEDER1, een stichting met als doelstelling de eenheid in de samenleving te bevorderen.

Rob Kramer
Rob Kramer is sinds mei 2016 directeur van het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Daarvoor was hij twaalf jaar directeur van productiehuis Oost-Nederland/De Nieuwe Oost, het grootste interdisciplinaire productiehuis van Nederland, en acht jaar directeur van poppodium Het Burgerweeshuis. Daarnaast begeleidt hij als praktijkcoach studenten van de ArtEZ Popacademie in Enschede en vervult hij verschillende advies-en bestuursfuncties binnen het culturele veld.

Marjolijne Lewis
Marjolijne Lewis is sinds 1 februari 2017 de nieuwe bestuurder van S&L Zorg. Daarvoor was ze bestuurder bij MEE-Rotterdam Rijnmond. Ze heeft ervaring en een opleidingsachtergrond gericht op arbeids- en organisatiepsychologie. Ze was van 2002 tot 2010 wethouder van de gemeente Spijkenisse en vervulde daarnaast functies binnen onder andere het onderwijs, de GGD en verschillende maatschappelijke stichtingen.