Passie van Nu - Online


2 april 2021 t/m 5 april 2021

door: World Opera Lab

Erbarme dich begeleid door een Arabische ud, o Haupt voll Blut und Wunden naast Afro-Surinaamse klaagzangen, en Aus Liebe in een muzikale dialoog met Indiase raga's. De Passie van nu plaatst de Passie-traditie in het licht van verschillende wereldwijde invalshoeken. In zeven muzikale talen vertelt World Opera Lab het verhaal van de wereld van nu; over verschillen en hoe we elkaar de hand rijken.

Met het ensemble: Bariton Sinan Vural zingt aria’s uit de Matteüs én Turkse mystieke liederen, de fenomenale Aylin Sezer vertolkt de sopraanaria’s, Shwan Sulaiman reciteert mystieke Arabische poëzie. Chetna Sahni Seghal zingt Hindoeïstische bhavans en de virtuoze ud-speler Haytham Safia speelt melodieën uit Galilea. Samen vertellen de zangers en het ensemble verhalen van verlies en wederopstanding.

De landelijke online première is op vrijdag 2 april om 20:30 uur. Vanaf dat tijdstip tot en met tweede Paasdag, 5 april, is het mogelijk in te loggen. Daarnaast zijn er speciale live-streams in Zeist (Beauforthuis) en Sappemeer (Koepelkerk) met lokale verhalen.

Aanmelden voor de stream kan via deze website.

subsidieregeling:

meerjarige productiesubsidies 2021-2024

Foto: Peter Hujar
Foto: Peter Hujar
producties

Love Sontag

De Veenfabriek | KRANT
De Veenfabriek | KRANT
producties

KRANT

producties

MAZZELTOV!

producties

Echoes of Joni

producties

Soundsofmusic

meer