Wildcard Operatie Muziektheater gewonnen door journalist

21 mei 2010
Tekstschrijver en journalist Ellen Segeren heeft de Wildcard gewonnen en neemt daarmee deel aan het paneldebat van Operatie Muziektheater dat vrijdag 28 mei plaatsvindt in het Rotterdamse Nieuwe Luxortheater met als thema ‘Nieuwe Horizonten’ in opera en muziektheater.
Segeren schreef het winnende essay, waarin zij toelicht waarom een recente muziektheatervoorstelling haar raakte en verraste. Zij schaart zich als vijfde panellid bij een aantal internationaal vermaarde sprekers: operaregisseurs Pierre Audi en Graham Vick, componist Michel van der Aa en muziektheatermaker Paul Koek. Ook bezoekers kunnen meepraten over de artistiek inhoudelijke ontwikkelingen in opera en muziektheater. Wat is de toekomst van het genre muziektheater? En welke internationale ontwikkelingen zijn richtinggevend?

Het debat, een initiatief van Fonds Podiumkunsten, TIN en MCN en wordt dit maal georganiseerd in samenwerking met Opera Europa. Gespreksleiders zijn Lex Bohlmeijer en Nicholas Payne (directeur Opera Europa).

Operatie Muziektheater, debat 3: New Horizons
Vrijdag 28 mei 14.30 - 17.00 uur
Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1, 3072 AG Rotterdam

Voertaal: Engels
Entree gratis, aanmelden bij a.simeone@fondspodiumkunsten.nl
Het debat (op vrijdag 28 mei) is een samenwerking van Operatie Muziektheater, Opera Europa en Operadagen Rotterdam. Het debat gaat vooraf aan de opening van Operadagen Rotterdam. Voor het programma en het reserveren van voorstellingen: operadagenrotterdam.nl
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen