11 juli 2014

Vernieuwde website


De verhuizing van het Fonds is een goed moment om een aantal andere veranderingen door te voeren. De website bijvoorbeeld, is een van onze belangrijkste visitekaartjes en is een centraal onderdeel in de communicatie van het Fonds. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, ging per 11 juli de vernieuwde site de lucht in.


Op de vernieuwde website staat de aanvrager (meer) centraal. Op de homepage is nu naast het laatste nieuws, ook een subsidieoverzicht en de recente toekenningen te vinden. Daarnaast is het subsidiegedeelte overzichtelijker geworden en is er een subsidiewijzer en procedure-uitleg voor nieuwe (potentiële) aanvragers. In de footer is een sitemap opgenomen die een goed overzicht geeft van de boomstructuur van de website. Omdat het Fonds twee subsidies heeft voor aanvragers buiten Nederland, is ook een Engelstalig gedeelte aan de website toegevoegd.

De nieuwe website is ontworpen door Maja Brouwer en ontwikkeld door Maurits de Bruijn .

Eind 2019 heeft het Fonds Podiumkunsten CAOP gevraagd om dialoogsessies te organiseren voor zakelijk leiders van producerende instellingen en festivalorganisaties over fair pay. Doel van de sessies was om het bewustzijn en de kennis over het onderwerp te vergroten.

Vrijdag 14 februari 2020 ontvingen we het treurige nieuws dat pianist, componist en dirigent Reinbert de Leeuw is overleden.

In 2020 start DEN met een archiefdoorlichtingstraject voor podiumkunstinstellingen. DEN begeleidt daarbij veertien deelnemers met het in kaart brengen en duurzaam organiseren van het eigen archief. Het traject vraagt een tijdsinvestering van 80 uur en vindt in 2020 twee keer plaats, in het voorjaar en in het najaar. Voor deelnemers is een financiële tegemoetkoming beschikbaar.

Een van de gehonoreerde projecten Xclusiv Company
Een van de gehonoreerde projecten Xclusiv Company
nieuws 05 feb '20

Beleidsplan 2021 - 2024

Overweegt u een aanvraag in te dienen voor een meerjarige festivalsubsidie voor de periode 2021-2024? Kijk op meerjarig.fondspodiumkunsten.nl voor ons overzicht van veelgestelde vragen.

meer