4 juni 2021

Vacature: Systeembeheerder


Het Fonds Podiumkunsten is op zoek naar een systeembeheerder die de IT-omgeving beheert, onderhoudt en test.


De functie
Binnen het Fonds podiumkunsten speelt ICT een cruciale rol. Zowel de aanvragers, de interne organisatie en adviseurs vertrouwen op een goed werkende en veilige IT-omgeving. Het Fonds maakt gebruik van applicaties en host deze merendeel zelf. Je komt te werken binnen een VDI omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van VMware Horizon en Google Suite. Zodoende wordt er gebruik gemaakt van Chromebooks, zodat de medewerkers veilig vanuit huis in de Cloud kunnen werken.
Binnen het Fonds ben jij als Systeembeheerder verantwoordelijk voor de gehele IT Infrastructuur. Dit houdt in dat jij de omgeving beheert, onderhoudt en test. Vervolgens waarborg je de kwaliteit door de processen vast te leggen en houd je je bezig met het opstellen van de beveiligingsrichtlijnen. Tenslotte ben je ook hét aanspreekpunt voor je 65 collega's en de leveranciers.

Wie ben je?

Jij bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij stelt het belang van de gebruikers voorop maar verliest daarbij de doelstellingen van het Fonds niet uit het oog. Daarnaast beschik je over:
HBO werk- en denkniveau;
Ervaring binnen een hybride omgeving (VMware, Windows Server t/m 2019, Linux);
Ervaring met Google Workspace, VMware Horizon en/ of Voip is een grote pré.

Aanbod
Een uitdagende functie waarbij je de IT-omgeving opzet die toekomstbestendig is. Daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:
Een salaris in schaal 10 BBRA. Dat kan oplopen tot 4.430,- euro op basis van 36 uur, ingeschaald op kennis en kunde;
Een 13e maand;
Laptop en telefoon van de zaak;
Opleidingsmogelijkheden;
400 euro per jaar om te besteden aan kunst en cultuur;
Een fijn kantoor op Den Haag Centraal.

Waar ga je werken?
Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.
Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Naast kwaliteit spelen prestaties een steeds belangrijkere rol. Het Fonds streeft naar een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat. Het Fonds bestaat uit circa 65 medewerkers.
IT en applicatiebeheer is ondergebracht in de afdeling subsidieondersteuning en bestaat naast een applicatiebeheerder uit een Systeembeheerder. De afdeling wordt extern ondersteund door een bedrijf voor onderhoud en beheer. Op dit moment vindt een onderzoek plaats naar het toekomstbestendig maken van de IT omgeving van het Fonds. Op basis van dit plan zal de IT omgeving vernieuwd worden, hierbij speel jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke rol.

Solliciteren kan tot en met 16 juni 2021 via de website van StackOps.

Het Fonds Podiumkunsten is op dinsdag 15 juni gesloten vanaf 13.00 uur.

Het Fonds Podiumkunsten is op zoek naar een energiek en verbindend Hoofd Juridische Zaken met beleidsmatig inzicht. Kerntaak van het Fonds is het verstrekken van subsidie aan de professionele podiumkunstensector.

Een van de gehonoreerden DANDANA | Foto: Ivo Mostert
Een van de gehonoreerden DANDANA | Foto: Ivo Mostert
Sebastiaan Kemner. Foto: Pepeditss
Sebastiaan Kemner. Foto: Pepeditss
meer