4 juni 2021

Vacature: Bureaumedewerker


Het Fonds Podiumkunsten is op zoek naar een enthousiaste bureaumedewerker voor de administratieve ondersteuning van het proces van subsidieaanvragen.


De functie
De bureaumedewerker ondersteunt bij het proces van subsidieverstrekking. De bureaumedewerker beheert de mailbox, is aanspreekpunt en administreert correspondentie. De bureaumedewerker geeft desgevraagd informatie aan het veld over de procedures voor het aanvragen van subsidies. Daarnaast vormt het organiseren en voorbereiden van commissievergaderingen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Ook monitort de bureaumedewerker de voortgang van het proces. Met een proactieve houding signaleert de bureaumedewerker daarbij tijdig knelpunten en lost deze in afstemming met de coördinator op. Tenslotte denkt de bureaumedewerker mee bij optimalisatie van de regelingen en ondersteunt bij de planning van komende subsidierondes.

Wie ben je?
Als bureaumedewerker heb je (algemene kennis van en) affiniteit met het werkveld van het Fonds Podiumkunsten en van de cultuursector. Je hebt ervaring met geautomatiseerde tekstverwerkings- en informatiesystemen en kennis van administratieve ondersteuning. Je kunt nauwkeurig werken, ook onder de druk van deadlines. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en een mbo+ werk- en denkniveau. Je bent flexibel, dienstbaar en kunt goed samenwerken. Met deze kennis en houding werk je samen met collega’s aan een goede ondersteuning van de subsidieverstrekking. Binnen het team zoeken we een vrolijk persoon met humor.

Aanbod
Een dienstverband van 32-36 uur per week;
Salaris tussen de 2.600 en 3.520 euro;
Een 13e maand;
400 euro per jaar om te besteden aan kunst en cultuur.

Waar ga je werken?
Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.
Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Naast kwaliteit spelen prestaties een steeds belangrijkere rol. Het Fonds streeft naar een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat. Het Fonds bestaat uit circa 65 medewerkers.

Solliciteren kan tot en met 25 juni 2021 via de website van Randstad.

Het Fonds Podiumkunsten is op dinsdag 15 juni gesloten vanaf 13.00 uur.

Het Fonds Podiumkunsten is op zoek naar een energiek en verbindend Hoofd Juridische Zaken met beleidsmatig inzicht. Kerntaak van het Fonds is het verstrekken van subsidie aan de professionele podiumkunstensector.

Een van de gehonoreerden DANDANA | Foto: Ivo Mostert
Een van de gehonoreerden DANDANA | Foto: Ivo Mostert
Sebastiaan Kemner. Foto: Pepeditss
Sebastiaan Kemner. Foto: Pepeditss
meer