NL / EN

ma. 11 juni 2018

Vacature bureaumedewerker

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Naast kwaliteit spelen prestaties een steeds belangrijkere rol.

Het Fonds streeft naar een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat. In totaal zijn er zestig medewerkers werkzaam bij het Fonds.

Wij zoeken een vrolijke, nauwkeurige en stressbestendige bureaumedewerker.


Wie ben jij?
Als bureaumedewerker heb je (algemene kennis van en) affiniteit met het werkveld van het Fonds Podiumkunsten en van de cultuursector. Je hebt ervaring met geautomatiseerde tekstverwerkings- en informatiesystemen en kennis van administratieve ondersteuning. Je kunt nauwkeurig werken, ook onder de druk van deadlines. Je bent flexibel, servicegericht en kunt goed samenwerken. Met deze kennis en houding werk je samen met collega’s aan een goede ondersteuning van de subsidieverstrekking. Binnen het team zoeken we een vrolijk persoon met humor.

Wat ga je doen?
In een team van 8 personen geef je ondersteuning aan de uitvoering van de (deel)regelingen van het Fonds. Dit doe je door een voorstel te doen voor volledigheid en ontvankelijkheid en correspondentie zelfstandig uit te voeren. Je geeft desgevraagd informatie aan het veld over de procedures voor het aanvragen van subsidies. Daarnaast vormt het organiseren en voorbereiden van commissievergaderingen een belangrijk bestanddeel van de werkzaamheden. Tenslotte denkt de bureaumedewerker mee bij optimalisatie van de regelingen en ondersteunt bij de planning van de subsidierondes.

Wat vragen we?

Een MBO werk- en denkniveau.
Minimaal vier jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie.
Ervaring met het werken in een geautomatiseerd informatiesysteem.
Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
Zelfstandig kunnen werken en vragen durft te stellen.

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 32 uur.
Een prettige werkomgeving in het hart van Den Haag, waar we gezamenlijk werken aan een gezond podiumkunstenklimaat.
Het betreft een contract voor een jaar.
Een passend salaris, afhankelijk van ervaring in schaal 8 van het BBRA, plus 8% vakantiegeld en een 13e maand.

Interesse?
Stuur een motivatie en curriculum vitae tot en met 1 juli per e-mail aan vacature@fondspodiumkunsten.nl.

Voor vragen over de functie en/of het Fonds kunt u contact opnemen met Ralph Reede (hoofd subsidieondersteuning) via r.reede@fondspodiumkunsten.nl of 070 707 27 00. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 9 juli.

Het Fonds Podiumkunsten wil een grotere diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
kantoorfonds_th.jpg

meer nieuws

nieuws/i_841/kantoorfonds.jpg
nieuws - 11 jun 2018

Vacature bureaumedewerker

Heeft het Fonds Podiumkunsten in 2016 terecht besloten geen meerjarige subsidie toe te kennen aan LeineRoebana? “Ja” zegt de Rechtbank Amsterdam in de uitspraak van 1 juni 2018.

nieuws/i_832/fondsontourams.jpg
nieuws - 24 apr 2018

Fonds on tour - Save the date

meer