di. 22 januari 2019

RESHAPE organiseert open call voor kunstenaars

RESHAPE is op zoek naar Euro-Mediterraanse kunstenaars en andere professionals in de kunsten die experimenteren met nieuwe samenwerkingsmodellen of publieksbereik.


Kunstenaars kunnen op drie manieren deelnemen:
Deel informatie in de RESHAPE Directory om uw ideeën en werkwijze te delen met andere kunstprofessionals in Europa en het zuidelijk Middellandse Zeegebied. Sluitingsdatum: 15 februari.
Neem deel aan het RESHAPE Forum in Lublin, Polen om andere kunstprofessionals te ontmoeten die experimenteren met nieuwe praktijkmodellen als reactie op maatschappelijke uitdagingen. Het bijwonen van de conferentie is gratis, de organisatie biedt een gedeeltelijke of volledige tegemoetkoming in de reiskosten. Sluitingsdatum: 31 januari.
Geef u op als RESHAPER als u samen met zeven andere Reshapers aan een maatschappelijk thema wilt werken gedurende twee jaar. Alle kosten worden vergoed door de organisatie. Sluitingsdatum: 31 januari.

Interesse?
Bezoek de RESHAPE website voor meer informatie over de open call en om u aan te melden.

RESHAPE is een internationaal project van intermediaire kunstenorganisaties (waaronder Fonds Podiumkunsten), actief in de Euro-Mediterrane regio.
Bart de Vrees | Foto: Mihai Cucu
Bart de Vrees | Foto: Mihai Cucu
ftyifyuk
ftyifyuk

De afgelopen twee maanden kon u composities voordragen die in aanmerking zouden moeten komen voor de Matthijs Vermeulenprijs 2019. We hebben 62 inzendingen ontvangen waarover de jury zich nu gaat buigen. In juni wordt bekend gemaakt wie de prijs dit jaar ontvangt. De prijsuitreiking en uitvoering van de compositie zal eind 2019 zijn.

De Boekmanstichting en Bureau 8080 zijn een onderzoek gestart naar duurzaamheid binnen de culturele sector.

BonteHond | PAK
BonteHond | PAK'M. Foto: Kamerich & Budwilowitz
nieuws 15 mrt '19

Jaarverslag 2018

meer