RESHAPE organiseert open call voor kunstenaars

22 januari 2019
RESHAPE is op zoek naar Euro-Mediterraanse kunstenaars en andere professionals in de kunsten die experimenteren met nieuwe samenwerkingsmodellen of publieksbereik.
Kunstenaars kunnen op drie manieren deelnemen:

Deel informatie in de RESHAPE Directory om uw ideeën en werkwijze te delen met andere kunstprofessionals in Europa en het zuidelijk Middellandse Zeegebied. Sluitingsdatum: 15 februari.

Neem deel aan het RESHAPE Forum in Lublin, Polen om andere kunstprofessionals te ontmoeten die experimenteren met nieuwe praktijkmodellen als reactie op maatschappelijke uitdagingen. Het bijwonen van de conferentie is gratis, de organisatie biedt een gedeeltelijke of volledige tegemoetkoming in de reiskosten. Sluitingsdatum: 31 januari.

Geef u op als RESHAPER als u samen met zeven andere Reshapers aan een maatschappelijk thema wilt werken gedurende twee jaar. Alle kosten worden vergoed door de organisatie. Sluitingsdatum: 31 januari.


Interesse?
Bezoek de RESHAPE website voor meer informatie over de open call en om u aan te melden.

RESHAPE is een internationaal project van intermediaire kunstenorganisaties (waaronder Fonds Podiumkunsten), actief in de Euro-Mediterrane regio.
nws.900.reshapegroter.webp
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen