Met korting naar Jazzahead 2015

17 november 2014
In 2015 is er wederom een collectieve Nederlandse promotiestand aanwezig op Jazzahead onder de noemer Dutch Performing Arts / Jazzdag. Jazzahead is één van de grootste internationale beurzen en showcases op het gebied van jazz. Het evenement vindt plaats van donderdag 23 april tot en met zondag 26 april 2015 in Bremen, Duitsland.
Nederlandse jazzorganisaties- en artiesten kunnen via Dutch Performing Arts / Jazzdag als co-exhibitor voor een gereduceerd tarief van Euro 120, - (plus 19% VAT) deelnemen aan de beurs. U kunt zich via de Jazzahead website zelf inschrijven als 'co-exhibitor' o.v.v. Dutch Performing Arts/Jazzdag.

De stand van Dutch Performing Arts / Jazzdag zal dienen als servicepunt om promotiemateriaal neer te leggen en kan benut worden als meeting point voor afspraken. De komende maanden zal er op deze website meer informatie komen over aanvullende promotionele activiteiten op Jazzahead.
Nota bene: de korting via Dutch Performing Arts / Jazzdag heeft alleen betrekking op registratie als ‘co-exhibitor’.

Voor meer informatie over de beurs zie jazzahead.de . Heeft u vragen of wilt u meer informatie, mail dan naar jazzahead@jazzdag.nl.
nws.520.jazz15keyvisualmitdttex1000.webp
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen