NL / EN

do. 19 januari 2017

Kunstenaars gezocht voor Citizen Artist Incubator

Citizen Artist Incubator is een programma speciaal voor kunstenaars die impact maken op de samenleving. De aankomende editie vindt plaats in juli in Linz, Oostenrijk. Kunstenaars kunnen zich tot 1 februari 2017 aanmelden.


Initiatiefnemers zijn Merlijn Twaalfhoven en Gloria Benedikt. Zij maken samen met wetenschappers, filosofen en andere experts een programma van één maand met het doel om de deelnemende kunstenaars een grotere rol te laten spelen in hun community, stad of omgeving.

Kent u een inspirerende Europese uitvoerende kunstenaar die impact maakt op de samenleving? Of bent u zelf geïnteresseerd? Lees dan verder op: www.citizenartist.eu

De deadline is 1 februari 2017.

meer nieuws

Bkkc en Wijzer Werven gaan de samenwerking aan om een bijdrage te leveren aan het versterken van de culturele sector. Met de financieringsmogelijkheden van bkkc, brabants kenniscentrum kunst & cultuur, worden makers en culturele instellingen in Brabant ondersteund bij het versterken van hun cultureel ondernemerschap. Ook Wijzer Werven zet zich hiervoor in door het aanbieden van trainings- en coachingsprogramma’s. Door de krachten te bundelen worden er extra kansen gecreëerd voor het Brabantse cultuursysteem.

nieuws/i_780/shailesh.jpg
nieuws - 09 okt 2017

Winnaars Nederlandse Dansdagen

meer