Inspiratiebijeenkomsten: De Grens Over

15 november 2016
Heeft u vanuit uw culturele organisatie of als zelfstandig werkend kunstenaar/creatief internationale ambities? Of werkt u al regelmatig in het buitenland? Cultuur+Ondernemen organiseert in samenwerking met Dutch Performing Arts / Fonds Podiumkunsten drie bijeenkomsten over werken in het buitenland voor podiumkunstenaars. De bijeenkomsten zijn als reeks of los van elkaar te bezoeken; iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en andere sprekers.
De grens oversteken met uw werk begint regelmatig met gevraagd worden om te spreken op een bijeenkomst of om te komen spelen. Een spannende gebeurtenis, die al dan niet kan leiden tot herhaalde buitenlandbezoeken. Maar, internationaal werken kan ook voortkomen uit uw eigen (artistieke) missie en voortvloeien uit het strategisch beleid van uw organisatie.

In de reeks 'De grens over?' staat kennisuitwisseling centraal. U wordt bijgepraat over actuele ontwikkelingen en ontmoet collega’s. Inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen. En ook worstelingen worden gedeeld. Tevens bouwt u aan uw netwerk. De bijeenkomsten stimuleren tot en dragen bij aan het (verder) ontwikkelen van een visie en strategie voor uw persoonlijke internationaliseringsplan. Bij inschrijving voor de reeks of één van de bijeenkomsten wordt gevraagd naar uw leervraag en naar een casus die u wilt bespreken.

Moderator
Moderator bij deze reeks bijeenkomsten is Maurice Seleky, PR- en communicatiestrateeg, presentator en auteur. Sinds 2015 is Seleky als partner verbonden aan Novel Creative Consultancy in Amsterdam.

Voor wie?
Podiumkunstenaars en medewerkers van podiumkunstenorganisaties met internationale ambities en/of plannen. Dit kunnen ook aanvragers van de regeling Internationalisering en meerjarige activiteitensubsidies bij het Fonds Podiumkunsten zijn of gezelschappen die onderdeel uitmaken van de programma's van Dutch Performing Arts.

Data
Donderdag 8 december 2016
Thema: internationaal werken: toeval of strategie?
Donderdag 9 februari 2017
Thema: internationaal werken: bouwen aan een netwerk.
Donderdag 6 april 2017
Thema: internationaal werken: uw organisatie onder de loep.

Aanmelden
www.cultuur-ondernemen.nl
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen