Dutch Performing Arts naar Tanzmesse

06 augustus 2014
nws.491.hotmlogoorange.webp

Van 28 tot en met 30 augustus is Dutch Performing Arts aanwezig op de Tanzmesse, Düsseldorf. Dutch Performing Arts heeft een booth (R40) waarin diverse Nederlandse dansorganisaties worden vertegenwoordigd. Naast Dutch Performing Arts is er nog een tiental andere Nederlandse organisaties met een eigen booth.
Op het buitenpodium bij het NRW-Forum vinden drie dagen lang showcases van diverse Nederlandse dansgezelschappen en choreografen plaats: Cie Woest, NBprojects, plan d- / andreas denk, Arno Schuitemaker, Jelena Kostic en De Dutch Don’t Dance Division zullen hier hun werk presenteren.

Op het reguliere programma van Tanzmesse staan nog eens drie voorstellingen van Nederlandse makelij geprogrammeerd: Dansmakers Amsterdam (Juxtapose), De Stilte (Flying Cow) en Jan Martens/Frascati Producties (Sweat Baby Sweat).

De Nederlandse delegatie is verzameld onder de noemer ‘Holland on the Move’. Het boekje met alle contactgegevens, informatie over gezelschappen en voorstellingen, het volledige programma, etc. is af te halen bij de booth van Dutch Performing Arts en staat hieronder in PDF-vorm.

Kijk voor meer informatie op tanzmesse-nrw.com .
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen