Workshop Startadvies Financieren


24 augustus 2018

Je bent actief in de kunst, cultuur of creatieve sector. En je hebt een briljant idee dat je wilt gaan uitwerken in een werkbaar concept. Maar, hoe zet jij de creatieve plannen om naar jouw beroepspraktijk? Wat zijn nu eigenlijk de financi√ęle gevolgen van jouw plannen? En houd je genoeg over om van te kunnen leven? De workshop Startadvies Financieren van Cultuur+Ondernemen geeft inzicht in de financi√ęle gevolgen van jouw plannen en biedt tools om zelf een financieel plan te maken.


Trainer S√©bastien Kramer gaat aan de hand van praktijkvoorbeelden door de financi√ęle documenten die jij voor jouw plannen nodig hebt. Stap voor stap worden de documenten uitgelegd en toegelicht. Na deelname ben je in staat om de verschillende financi√ęle documenten te onderscheiden, en kun je jouw eigen financi√ęle planning maken.

Datum: Vrijdag 24 augustus van 13:00 uur tot 16:30 uur.
Locatie: Cultuur+Ondernemen, Kerkstraat 204 te Amsterdam
Voorkennis: je hoeft niet te weten welke financi√ęle documenten er zijn en hoe je deze invult; wat je w√©l al weet is wat je ambitie en motivatie is √©n heb je al een idee van welke activiteit je gaat uitvoeren, wat de markt is voor jouw product/dienst, hoe je de prijs hebt bepaald, wie jouw concurrenten zijn, etc.
De training duurt 3,5 uur.
Deelname is geheel gratis.

Meer informatie over de workshop vind je hier.
Sébastien Kramer
Sébastien Kramer
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer