Subsidiespreekuur Schakel025


13 september 2019

Elke maand organiseert Schakel025 een subsidiespreekuur. Vaak met een specifieke focus.


In september is er een focus op podiumkunsten. Floris Vermeulen, secretaris muziek van het Fonds Podiumkunsten, zit aan tafel om je vragen te beantwoorden. Heb je een project of activiteit binnen de podiumkunsten en ben je op zoek naar financiering? Loop dan binnen op het spreekuur. Hier zitten specialisten van Schakel025 en Fonds Podiumkunsten die jouw vragen graag beantwoorden.

Voorafgaand aan het spreekuur is er van 11.00 tot 12.00uur de gelegenheid voor potentiële aanvragers van de meerjarige regeling om hun vragen te stellen.

Aanmelden is niet nodig.

Locatie
Bovenbeekstraat 21, Arnhem
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer