Deelsessie Fonds Podiumkunsten op No Man's Land 2019


27 november 2019

No Man’s Land is de jaarlijkse muziekconferentie van De Coöperatie. Het programma biedt de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen. De zevende editie vindt op woensdag 27 november voor het tweede jaar op rij plaats in TivoliVredenburg, Utrecht


Dit jaar staat ‘de duurzame carrière’ centraal. Diverse expertsessies stellen actuele vraagstukken ter discussie zoals inclusiviteitsbeleid, de gevolgen van prestatiecultuur op onze mentale gezondheid en het streven naar de ideale talentontwikkelingsketen. Artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers zoeken samen naar nieuwe werkwijzen en succes voor de toekomst. Daarnaast zijn er verschillende inspiratiesessies en masterclasses.

Sessie Fonds Podiumkunsten

Het Fonds is partner van de sessie 'Gratis geld voor jouw artistieke proces. Hoe dan?!'

Heb jij tijdens je artistieke proces meer tijd, ruimte en aandacht nodig om tot een beter product te komen, dan zijn er in Nederland talloze mogelijkheden om subsidie aan te vragen. In deze sessie vertellen onder andere muzikant Massi, zangeres en songwriter Eva van Manen , rapper Ruwhel, Yorick van Norden en Michie Simon (Productiehuis FLOW) hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen. Rapper Ruwhel heeft bij het Fonds Podiumkunsten een bijdrage ontvangen voor zijn albumrelease uit het programma urban projecten.

Meer info over het programma van No Man's Land is hier te lezen.
Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer