Congres Podia & Festivals 2018


19 september 2018

Op woensdag 19 september 2018 vindt de tweede editie van het Congres Podia & Festivals plaats in TivoliVredenburg, Utrecht.


De VNPF presenteert in samenwerking met de live-muzieksector een informerende en inspirerende dag, die de gelegenheid biedt om
collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers te ontmoeten en samen met hen te werken aan vervolgstappen voor de toekomst.

Voor wie?
Het Congres Podia & Festivals is er voor iedereen die de Nederlandse live-(pop)muziekwereld een warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld: alle medewerkers van podia en festivals, boekers, promoters, bestuurders, beleidsmakers, muzikanten, artiestmanagers, fondsen, toeleveranciers en studenten.

Matchmakers cultuur
Op het congres presenteren Matchmakers Cultuur uit vijf steden zichzelf en vertellen over hun opgedane ervaringen dit jaar in een van de deelsessies. De matchmakers zijn er speciaal voor diegenen die nog onbekend zijn met de wereld van cultuurfondsen.

Aanwezige matchmakers:
Sherwin Blijd (Den Haag)
Valery Mak (Almere)
Joachim de Vries (Groningen)
Max de Beijer (Tilburg)
Raymond den Uijl (Utrecht)

Gespreksleider:
Manu van Kersbergen

Meer informatie over deze deelsessie vind je hier.

Programma 2018 (onder voorbehoud)

09:30 - 10:15 uur Ontvangst en registratie
10:30 - 11:15 uur Plenaire opening
11:30 - 17:15 uur Deelsessies
17:00 - 18.00 uur Netwerkborrel

Info over de deelsessies is te lezen op de website congrespodiaenfestivals
matchmakers Shirley, Joachim, Raymond, Max en Sherwin
matchmakers Shirley, Joachim, Raymond, Max en Sherwin
Foto: Jelmer de Haas
Foto: Jelmer de Haas
agenda 01 dec '20

No Man's Land 2020

Foto: Ben Nienhuis
Foto: Ben Nienhuis

Op 16 januari 2020 vindt tijdens Eurosonic Noorderslag het debat plaats 'Geld van de Staat: Hoe Investeert de Nederlandse Overheid in Cultuur?'

Het Fonds Podiumkunsten organiseert een reeks dialoogsessies over fair pay voor podiumkunstenfestivals. Wat betekent fair pay voor de eigen praktijk? Hoe gaat u als werk- of opdrachtgever om met fair pay? Welke (andere) keuzes kunt u maken om toe te werken naar fair pay?

Foto: Nathan Reinds
Foto: Nathan Reinds

Om culturele instellingen te informeren over de nieuwe meerjarige subsidieregeling organiseert het ministerie van OCW drie informatiebijeenkomsten.

Het Fonds Podiumkunsten presenteert 5 november 2019 in Tivoli Vredenburg Utrecht de meerjarige subsidieregelingen 2021 - 2024. Het programma is van 11.00uur tot 13.30uur (inclusief lunch).

Foto: Cinekid
Foto: Cinekid
meer