NIEUWSBRIEF
12 MEI 2015

 

FONDS PODIUMKUNSTEN

     

MONITOR PODIUMKUNSTEN Vanaf deze maand gaat een groep meerjarig gesubsidieerde organisaties voor het eerst werken met de Monitor Podiumkunsten. Dat is een ‘gereedschapskistje’ waarmee organisaties meer zicht krijgen op de effecten van hun artistieke inspanningen. Het is een facultatief en op maat te gebruiken instrument om strategisch na te denken over de toekomst van je organisatie.
Lees meer en bekijk de monitor >
Lees de blog van Henriëtte Post over de monitor >

 

WEBSITE DUTCH PERFORMING ARTS Het programma Dutch Performing Arts, dat als doel heeft om de zichtbaarheid van de Nederlandse podiumkunsten in het buitenland te vergroten, komt goed op gang en maakt verschillende bezoekersprogramma's en showcases mogelijk op o.a. Jazzahead, Classical:Next, Opera Dagen en Prague Quadriënnale. Informatie over deze evenementen is vanaf nu te vinden op de nieuwe website . Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Dutch Performing Arts op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven.

 

FINALE VOOR DE MUZIEK UIT Op 28 mei vindt in Rotterdam de finale plaats van de debatcyclus Voor de muziek uit. Het belooft een bruisende doch inhoudelijke slotmanifestatie te worden. Met stellingen en awards. Bubbels en doppinda’s. En jij kunt er bij zijn. Meld je aan via communicatie@fondspodiumkunsten.nl en maak kans op één van de wildcards.

 

UITREIKING CULTUURSTEKKIE GROEIPRIJS AAN JONGE THEATERMAKERS Op donderdagavond 30 april werd tijdens de uitzending van het
televisieprogramma Opium TV (AVRO/TROS) uit handen van Hadewych Minis de ‘CultuurStekkie Groeiprijs’ overhandigd aan Iona Daniel (25) en Rineke Roosenboom (26).
Lees meer >

 
fotoionaenrinekecverenablok.jpg
 

KOMENDE INDIENDATA 8 juli
Internationale uitwisselingprojecten
Buitenlandse voorstellingen en concerten in Nederland
Dutch Presentations Abroad

26 augustus
Kleinschalige en Incidentele Programmering (SKIP)

2 september
Programmering poppodia (kernpodium)

9 september
Productiesubsidie

 
 

volg Fondspodiumkunsten via:

FFacebook
TTwitter
inLinked-in
IInstagram

 

FONDS PODIUMKUNSTEN
Bezoekadres
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
070 707 27 00
info@fondspodiumkunsten.nl