NIEUWSBRIEF
17 DECEMBER 2014

 

FONDS PODIUMKUNSTEN

     
dddd.jpg
 

KEN JE DE SUBSIDIE NIEUWE MAKERS? Dat is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen in samenwerking met een gezelschap, podium, festival, productiehuis of een combinatie hiervan. Een beginnende maker of een collectief van makers kan een aanvraag doen samen met een producerende instelling, podium of festival. Van belang is de match tussen beide partijen, waarbij de maker eindverantwoordelijk is voor de producties en de instelling voor de begeleiding van het ontwikkeltraject.

De komende indiendatum van de subsidie nieuwe makers is 21 januari 2015. Wanneer de tweede ronde in 2015 is, wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie, veelgestelde vragen en voorbeelden van producties op fondspodiumkunsten.nl of neem contact op met Robin Zijlstra, Esther Adema of Clare Tolsma via het algemene nummer: 070-7072700

 

FONDS PODIUMKUNSTEN OP EUROSONIC NOORDERSLAG Het Fonds Podiumkunsten organiseert twee bijeenkomsten tijdens Eurosonic Noorderslag (Groningen, 14-17 januari 2015). Op donderdag 15 januari vertellen nieuwe makers van het Fonds Podiumkunsten en het Fonds Cultuurparticipatie over hun talentontwikkelingstraject. Op vrijdag 16 januari is er een presentatie over de veranderingen in de programmeringsregeling. Kom je ook?

 

DUTCH PERFORMING ARTS Dutch Performing Arts is een nieuw programma van het Fonds Podiumkunsten en heeft als doel het vergroten van de zichtbaarheid van de Nederlandse podiumkunsten in het buitenland. Dutch Performing Arts richt zich op het intensiveren van contacten tussen Nederlandse makers en buitenlandse afnemers. Hiertoe organiseert Dutch Performing Arts showcases op sleutelevenementen in binnen- en buitenland en bezoekersprogramma’s voor relevante buitenlandse gasten.
Bekijk de activiteiten voor de komende periode >

 

OPENINGSTIJDEN KERST EN OUD&NIEUW Het Fonds Podiumkunsten is gewoon bereikbaar tussen kerst en oud&nieuw. We zijn alleen op donderdagochtend 18 december van 9.00 tot 11.00 uur niet bereikbaar vanwege een kerstontbijt en op vrijdag 2 januari gesloten. Fijne dagen en een creatief nieuwjaar!

 
kerst2014.jpg
 

KOMENDE INDIENDATA 7 januari 2015

opdracht compositie
subsidie internationale uitwisselingsprojecten
subsidie buitenlandse voorstellingen of concerten in Nederland
grant for dutch presentations abroad

14 januari 2015
productiesubsidie

21 januari 2015
subsidie nieuwe makers

4 februari 2015
werkbeurs compositie

 
 

volg Fondspodiumkunsten via:

FFacebook
TTwitter
inLinked-in
IInstagram

 

FONDS PODIUMKUNSTEN
Bezoekadres
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
070 707 27 00
info@fondspodiumkunsten.nl