FONDS PODIUMKUNSTEN
NIEUWSBRIEF MAART 2020

Coronamaatregelen Fonds Podiumkunsten

Het coronavirus heeft ook voor de podiumkunstensector enorme gevolgen. Het Fonds Podiumkunsten volgt de instructies van het RIVM en de rijksoverheid en doet er waar mogelijk alles aan om de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent in ieder geval dat we subsidieaanvragen binnen de daarvoor gestelde tijd behandelen, om zo een zekere mate van financiële continuïteit op de iets langere termijn te waarborgen.
Op deze pagina houden we u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en Fondsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus.
 
meerjarigeregelingen.jpg

293 AANVRAGEN IN TOTAAL, SCHERPE KEUZES ONVERMIJDELIJK

Het Fonds Podiumkunsten heeft in totaal 293 aanvragen ontvangen voor de meerjarige subsidies 2021 - 2024. Daarvan zijn er 202 voor de productiesubsidies en 91 voor de festivalsubsidies. Het beschikbare budget voor de periode 2021-2024 is jaarlijks 20 miljoen euro voor de meerjarige productiesubsidies en 6,1 miljoen euro voor meerjarige festivalsubsidies. De lijst met aanvragers en aangevraagde bedragen is hier te bekijken.
Ruim 40 adviseurs verdeeld over acht adviescommissies zijn betrokken bij de beoordeling van de aanvragen voor de meerjarige subsidies. Bekijk de samenstelling van de commissies voor de meerjarige productiesubsidie en festivalsubsidie op onze webportal.
meer...
 
jaarverslag2019.jpg

JAARVERSLAG 2019

Het Fonds Podiumkunsten presenteert het jaarverslag 2019. In dit jaarverslag kijken we terug en geven we inzicht in de taken en verantwoordelijkheden van het Fonds Podiumkunsten.
meer...
 

Deadlines

 

volg Fondspodiumkunsten via:

FFacebook
TTwitter
inLinked-in
IInstagram

 

FONDS PODIUMKUNSTEN
Bezoekadres
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
070 707 27 00
info@fondspodiumkunsten.nl