NIEUWSBRIEF 19 SEPTEMBER

 

FONDS PODIUMKUNSTEN

     

VACATURE: SENIOR BELEIDSADVISEUR We zijn op zoek naar een senior beleidsadviseur die, in overleg en samenwerking met de Raad van Bestuur en de inhoudelijke specialisten (secretarissen), actief een bijdrage levert aan nog te ontwikkelen beleid en een voortrekkersrol op zich neemt bij het ontwikkelen van verschillende toekomstscenario’s. Bekijk de functie-eisen en procedure.

 
doesburghuis.jpg
 

OPEN OPROEP VAN DOESBURGHUIS PARIJS De Nederlandse publieke cultuurfondsen bieden de komende drie jaar gezamenlijk een residency aan in het Van Doesburghuis in Meudon-Val-Fleury/Parijs. Makers en bemiddelaars werkzaam in de disciplines beeldende kunst, creatieve industrie, podiumkunsten en film worden opgeroepen hiervoor een voorstel in te dienen. Deadline voor het indienen van een aanvraag (via het Mondriaan Fonds) is vrijdag 20 oktober 2017.

 

FONDSEN LANCEREN NETWERK MATCHMAKERS VOOR STEDELIJKE CULTUUR Dit najaar starten Fonds Podiumkunsten, Fonds voor Cultuurparticipatie en VSBfonds in acht steden met matchmakers. Zij gaan aan de slag als verbindingsofficieren tussen culturele initiatieven die voortkomen uit de stedelijke dynamiek en de verschillende subsidieregelingen van de fondsen. Ze informeren makers en organisaties in hun regio over de regelingen van de landelijke fondsen.

 
homoinstrumentalisilkkahalso.jpg
 

DUTCH PERFORMING ARTS STEUNT NEDERLANDSE BIJDRAGE RUHRTRIENNALE Muziek, dans, theater, beeldende kunst en performances in de voormalige industriële gebouwen van het Ruhrgebied: dat is de Ruhrtriënnale. Van 2015-2017 is Johan Simons de artistiek directeur. Dutch Performing Arts, een programma van het Fonds om de zichtbaarheid van de Nederlandse podiumkunsten in het buitenland te vergroten, ondersteunt drie Nederlandse voorstellingen. Wilt u op de hoogte blijven van deze en andere activiteiten van Dutch Performing Arts, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. De triënnale loopt nog tot 30 september.

 

KOMENDE INDIENDATUM 27 september 2017
Productiesubsidie
Werkbijdragen muziekauteur
Subsidie internationale uitwisselingsprojecten
Subsidie buitenlandse voorstellingen of concerten in Nederland
Grant for Dutch presentations abroad

 
 
/content/produktie/i_1524/freskumocromaniac.jpg

productie
FRESKU & MOCROMANIACMetropool
24 sep

 
/content/produktie/i_1526/heldopsokken.jpg

productie
HELD OP SOKKENSchippers & Van Gucht
01 okt t/m 04 mrt

 
/content/produktie/i_1510/nietmeerzonderjou600x450.jpg

productie
NO LONGER WITHOUT YOU NAAR CROSSING THE LINE FESTIVALFrench Institute Alliance Française
12 okt t/m 15 okt

 
/content/produktie/i_1523/shailesh.png

productie
AGHORIKorzo, Shailesh Bahoran
13 okt t/m 13 jan

 

volg Fondspodiumkunsten via:

FFacebook
TTwitter
inLinked-in
IInstagram

 

FONDS PODIUMKUNSTEN
Bezoekadres
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
070 707 27 00
info@fondspodiumkunsten.nl