Vier Nederlandse groepen op European Jazz Meeting, Jazzahead 2014

12 december 2013
nws.418.jazzahead.webp

Kapok, Estafest, Tin Men and the Telephone en Bram Stadhouders & Nederlands Kamerkoor met het project 'Henosis', zijn geselecteerd voor de European Jazz Meeting op 26 april 2014.
De European Jazz Meeting is onderdeel van Jazzahead, de jaarlijkse internationale jazzbeurs die plaatsvindt in Bremen, Duitsland. Op de European Jazz Meeting treden 18 groepen uit Europa op die zich kunnen presenteren aan een publiek bestaande uit jazzprofessionals vanuit de hele wereld. Andere programmaonderdelen van Jazzahead zijn een Overseas Night, een German Music Expo, een Danish Night en een driedaagse beurs en conferentie in het Congresgebouw in Bremen. Jazzahead vindt plaats van 24 tot 27 april 2014.

Dutch Performing Arts is op Jazzahead aanwezig met een Nederlandse stand en een Nederlandse campagne, die in samenwerking met Buma Cultuur/de Jazzdag wordt georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op:  www.jazzahead.de
Of bekijk ons eerdere nieuws over Jazzahead

Dutch Performing Arts promoot en ondersteunt Nederlandse muziek, theater en dans in het buitenland. Vanaf 1 oktober 2013 worden de activiteiten van Dutch Performing Arts uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Fonds Podiumkunsten.
Beeld: © MARTINSILENUS via Pixabay
Beeld: © MARTINSILENUS via Pixabay
Foto: © Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: © Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023