Dutch Performing Arts naar WOMEX

16 oktober 2013
nws.398.womex_face_book.webp

Van 23 tot en met 27 oktober is Dutch Performing Arts aanwezig op WOMEX. In samenwerking met World Music Forum NL en de Nederlandse ambassade UK is een programma ontwikkeld om de Nederlandse wereldmuziek internationaal te promoten. De activiteiten worden ondersteund door Buma Cultuur en SENA.
Dutch Performing Arts heeft een stand op WOMEX. Hier ligt onder andere ‘The Dutch face-book’, een praktische gids met informatie over de aanwezige Nederlandse professionals en een beknopt overzicht van wereldmuziek in Nederland.

Bekijk het boekje 'The Dutch face-book' hier >

Op vrijdag 25 oktober geeft muziekjournalist Stan Rijven een presentatie over de resultaten van het verkennende onderzoek naar wereldmuziek in Nederland: A World of Sounds and Opportunities – World music from the Netherlands. Na afloop van de presentatie vindt er een netwerklunch plaats. Op zaterdag is er een netwerkdiner (alleen genodigden).

Kijk voor meer informatie op womex.com

Dutch Performing Arts promoot en ondersteunt Nederlandse muziek, theater en dans in het buitenland. Vanaf 1 oktober 2013 worden de activiteiten van Dutch Performing Arts uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Fonds Podiumkunsten.
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Foto: ©Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023

Foto: © Claudia Hansen
Foto: © Claudia Hansen