Aanmelden programmeurs showcaseprogramma Moving Meetings Theatre 2014

21 mei 2014
Moving Meetings Theatre is een meerdaags showcaseprogramma van interessante voorstellingen uit Nederland en Vlaanderen voor theaterprogrammeurs en -directeuren van over de hele wereld. Het programma vindt plaats van 5-7 september in Antwerpen en van 7-9 september in Amsterdam. Voor Nederlandse theaterprofessionals is met name het Vlaamse gedeelte van Moving Meetings Theatre interessant. Interesse? Meld u dan snel aan.
Wilt u als Nederlandse programmeur op de hoogte worden gesteld van wat er speelt in de Vlaamse theaterwereld? Dan is het Vlaamse gedeelte van Moving Meetings Theatre van 5 tot 7 september in Antwerpen interessant voor u. Het showcaseprogramma is een ideale gelegenheid om in korte tijd veel voorstellingen te zien en in gesprek te gaan met de makers. Het programma bevat voorstellingen van gevestigde namen als Abattoir Fermé, BRONKS, Skagen of Berlin en daarnaast zijn ook verschillende verborgen schatten van nieuwe talenten te zien. U wordt meegenomen naar bijzondere locaties, zoals het Middelheimpark waar Compagnie Marius zijn stek heeft, het charmante Theater Zuidpool en – in première – de Matterhorn, een industrieel pand dat wordt omgevormd tot de thuisbasis van Muziektheater Transparant, Laika en de Roovers. 's Avonds staan voorstellingen van het Vlaamse Theaterfestival op het programma.

Het programma in Antwerpen duurt van vrijdagnamiddag 5 september tot zondagmiddag 7 september. Op zondagmiddag is een bus beschikbaar die u, indien gewenst, van Antwerpen naar Amsterdam brengt. Inbegrepen zijn tickets voor alle voorstellingen en presentaties en alle lunches en diners. Hotels worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Interesse? Meld u dan nu aan voor Moving Meetings Theatre via het registratieformulier .

Moving Meetings Theatre 2014 wordt georganiseerd door Dutch Performing Arts en VTi (Vlaams Theater Instituut) in samenwerking met het Nederlands Theater Festival en het Vlaams Theater Festival.

Dutch Performing Arts promoot en ondersteunt Nederlandse muziek, theater en dans in het buitenland. Sinds 1 oktober 2013 worden de activiteiten van Dutch Performing Arts uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Fonds Podiumkunsten.
Beeld: © International Society for the Performing Arts (ISPA)
Beeld: © International Society for the Performing Arts (ISPA)
Marmoucha Orchestra op het podium | Beeld: © M3B GmbH/Jens Schlenker
Marmoucha Orchestra op het podium | Beeld: © M3B GmbH/Jens Schlenker
Beeld: © MARTINSILENUS via Pixabay
Beeld: © MARTINSILENUS via Pixabay
Beeld: © Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Beeld: © Maarten Nauw, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Kalpanarts & Matangi - Breathe | Foto: © Bowie Verschuuren
Nieuws 14 maart 2024

Jaarverslag 2023